De Kabalèze

De Kabalèze, dient om het planten en oogsten van groenten te vergemakkelijken. Het is een kar aangepast aan de breedte van uw plannen om er dozen overheen te kunnen vervoeren.

Het bevat twee meshouders en twee grepen op de voorkant .

Meshouder en greep

Opties

Afneembare bakken-drager om dicht bij de grond te werken (met drie hoogten)
Bakje voor elastieken

Gebruikershandleiding en technische kenmerken

La petite foire paysanne 10e editie – 2023

[Save the Date] [Delen].

Daar gaan we weer! Kom in het laatste weekend van juli (29-30 juli) naar Ferme Buffl’Ardenne in Semel (Neufchâteau) voor de 10e editie van La Petite Foire Paysanne.

Thema van 2023: #De technologische soevereiniteit van de boeren.

Dit jaar is Fabriek Paysanne medeorganisator van de beurs. Op het programma staan, zoals elk jaar, presentaties van dierlijke tractie, maar ook de verkoop van apparatuur en presentaties van landbouwwerktuigen/machines, workshops over het onderhouden van je tractor, conferenties over werktuigen en nog veel meer!

KOMT ALLEN, KOMT ALLEN

https://lapetitefoire.lemap.be/

Gereedschapsaanpassingsweek bij Anthésis

Vergroting van de werktuig

In oktober hebben we een week bij Anthésis doorgebracht om een reeks tools die ze van tijd tot tijd hadden opgepikt, aan te passen aan de grootte van hun borden. Een geweldige week waarin we ook hun project konden ontdekken: het vak van zaadvermeerdering, tractoronderhoud en de smederij.teur en smederij.

Analyse van de resultaten
Ontdekking van smederij

De druppel slang oproller

We ontwikkelden een spoel om de slangen van een druppel irrigatiesysteem gemakkelijk op te rollen. Het is gemakkelijk bewaarbaar omdat dit op de buis blijft. Hij is momenteel in ontwerp, indien je ideeën of interesse hebt voor het mede-ontwerpen, geef een seintje !

Hieronder zie je onze eerste versie.